Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας ΓΑΙΩΓΝΩΣΗ Ε.Π.Ε ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2014 και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ολλανδικής εταιρείας BEJO ZADEN στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται σε όλη τη χώρα με μία δυναμική και καταρτισμένη ομάδα 4 γεωπόνων, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή βρίσκονται δίπλα στους κατά τόπους γεωπόνους και παραγωγούς, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Σκοπός μας, είναι η διάθεση όσο το δυνατόν ποιοτικότερων και παραγωγικότερων υβριδίων στους παραγωγούς.

Διαθέτουμε ευρύ κατάλογο υβριδίων καρότου, παντζαριού και κρεμμυδιού που είναι ήδη καθιερωμένα στην Ελληνική αγορά. Επίσης, βασικά μας προϊόντα είναι τα λάχανα, τα κουνουπίδια και τα μπρόκολα. Ωστόσο διαθέτουμε και ορισμένους πιο εξειδικευμένους κωδικούς προϊόντων, όπως είναι τα Ραντίτσιο, Φινόκιο, Κινέζικο Λάχανο και Kale.

Ο κατάλογος των προϊόντων μας εμπλουτίζεται τακτικά και εκτός από τη διάθεση των ήδη υπαρχόντων, στόχος μας είναι να προτείνουμε στους παραγωγούς καινούριες και καινοτόμες καλλιέργειες που εκτιμούμε πως στο μέλλον θα τους αποφέρουν ακόμα μεγαλύτερο κέρδος.

Στα πλαίσια αυτής της κατεύθυνσης, έχουμε προωθήσει στην Ελληνική αγορά εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν ήταν σχεδόν άγνωστα, σήμερα αποκτούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Τα υβρίδιά μας διατίθενται σε όλη την Ελλάδα από τους κατά τόπους συνεργάτες μας, όπως είναι γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια.