B-MOX® ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΠΟΡΟΥ

Posted by geognosiltd 15/11/2021 0 Comment(s)

 

Για μια μια υγιή, ομοιόμορφη καλλιέργεια, είναι απαραίτητο τα φυτά να είναι ισχυρά στο ξεκίνημα.

 


Για αυτό το λόγο αναπτύξαμε μια καινοτόμο μέθοδο ενίσχυσης ενέργειας των σπόρων που ονομάζεται B-Mox®. Βασιζόμενη στη νέα τεχνολογία B-Mox® της Bejo, ενισχύει τη ζωηρότητα του σπόρου και οδηγεί σε φυτά με περισσότερη ενέργεια και την τόνωση της  ανάπτυξης στο αρχικό στάδιο.

 

Οι διεθνείς ερευνητικές μας δοκιμές έχουν δείξει ότι η δική μας πρωτοποριακή τεχνολογία που προωθείται από το B-Mox® δίνει κατά μέσο όρο 5 % βελτίωση σε σύγκριση με τον προβλαστημένο σπόρο, όπως έχει αποδειχθεί κατά την εξέλιξη της καλλιέργειας. Πολλοί παραγωγοί έχουν διαπιστώσει τα πλεονεκτήματα της μεθόδου B-Mox®, με ισχυρότερες και ομοιόμορφες καλλιέργειες και υψηλότερη παραγωγή.
Συχνά διαπιστώνεται αύξηση στην παραγωγή έως και 15 % σε σύγκριση με τη χρήση μη προβλαστημένων σπόρων. Επίσης οι παραγωγοί αναφέρουν μια θετική επίδραση στην ικανότητα αποθήκευσης των καρότων.Η μέθοδος B-Mox® εφαρμόζεται σε καρότα και μαϊντανόριζα, και πάντα διατίθεται συνδυασμένη με τη μέθοδο της προβλάστησης.

Σε όλη τη διάρκεια των πειραματικών σε διαφορετικές κλιματικές συνθήκες, συνεχίζουμε την έρευνά μας για τη χρήση της μεθόδου B-Mox® και σε άλλες καλλιέργειες όπως κρεμμύδι και κοκκάρι έχοντας δείξει θετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡΟΥ

 

Η έρευνα για την τεχνολογία των σπόρων είναι ένα σημαντικό  μέρος των δραστηριοτήτων της Bejo. Ερευνητές μας από το Τμήμα Παθολογίας Σπόρων εξασφαλίζουν στους παραγωγούς  ότι μπορούν να καλλιεργήσουν χρησιμοποιώντας υγιή σπόρους.  Οι ειδικοί μας από το Τμήμα Φυσιολογίας διασφαλίζουν και  βελτώνουν την ποιότητά των σπόρων της Bejo. Η βασική τεχνική  προβλάστης του σπόρου B-Mox® είναι ένα από τα καινοτόμα  ερευνητικά προγράμματα στα αποτελέσματα της τεχνολογίας  σπόρων Bejo και αποτελεί μέρος του συνεχούς μας έργου, προσφέροντας στους παραγωγούς καλύτερη ποιότητα σπόρων

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το B-Mox και την ενίσχυση του σπόρου με B-Mox στα καρότα και στη μαϊντανόριζα

Ετικέτες: B-Mox Καρότο